TypischDoodles gastgezinnen

Wij willen graag ons steentje bijdragen aan de ontwikkeling van een gezond Australian Labradoodles ras. Daarom zoeken wij af en toe TypischDoodles gastgezinnen voor een van de pups.

Je moet je maatje af en toe missen

Omdat wij Doedel en Spetter alle aandacht willen geven die ze nodig hebben, willen wij onze nieuwe hondjes in een gastgezin plaatsen. Zodat ook zij, alle aandacht en liefde krijgen van een gezin. Want dat verdienen ze allemaal! Zonder gastgezinnen geen Australian Labradoodle puppy’s.

Je moet je wel realiseren dat je je allerliefste maatje af en toe een tijdje moet missen. Tot jullie hondje acht jaar is, zal hij/zij beschikbaar moeten zijn voor TypischDoodles. We zullen regelmatig contact met elkaar hebben en de vakanties zullen afgestemd moeten worden. Ook zullen we hem of haar af en toe ophalen voor keuringen. Uiteraard willen we wel graag dat jullie hondje het fijn vindt bij ons en bij Doedel en Spetter, dus regelmatig een logeerpartijtje vinden we leuk!

Even alles op een rijtje:

  • De pup wordt zonder aanschafkosten bij het gastgezin geplaatst.
  • De pup blijft eigendom van TypischDoodles tot maximaal zijn/haar 8e verjaardag.
  • Mocht blijken dat de pup niet wordt goedgekeurd voor de fok, dan betaalt het gastgezin een van te voren afgesproken gereduceerde pupprijs en dan gaat het eigendom van de pup op dat moment over op het gastgezin.
  • Alle gebruikelijke kosten zoals de jaarlijkse enting, voeding, ontworming, anti vlo/teek behandeling, puppycursus enz. zijn voor het gastgezin.
  • Alle kosten met betrekking tot het fokprogramma zijn voor TypischDoodles.

En wat we verder fijn vinden:

  • Jullie wonen in de buurt van Kraggenburg.
  • Jullie hebben jullie hondje veel te bieden en laten hem/haar niet te lang alleen.
  • We moeten een goede ‘klik’ hebben.
TypischDoodles gastgezinnen Kraggenburg Noordoostpolder
TypischDoodles gastgezinnen Kraggenburg Noordoostpolder

Een teefje of een reutje?

Teefje
Een teefje zal kort na haar 1ste verjaardag een aantal keuringen gaan krijgen. Als ze goedgekeurd wordt, mag ze vanaf 16 maanden een paar nestjes (maximaal vier) gaan krijgen. Tijdens de loopsheid moeten we goed in de gaten houden wanneer ze gedekt kan worden en zullen we haar af het toe ophalen voor controle bij de dierenarts. Ze zal haar nestje bij ons thuis gaan krijgen en ze komt dan een paar dagen voor de bevalling bij ons. Ze zal dan bij ons blijven tot de pups uitvliegen na 8 weken. Uiteraard mogen jullie regelmatig komen kijken naar de pups en jullie maatje in deze periode. Super leuk natuurlijk!

Reutje
Bij een reutje heb je iets minder verplichtingen. Ook een reutje zal kort na zijn 1ste verjaardag gekeurd worden en als hij wordt goedgekeurd mag hij af en toe een date hebben. Op het moment dat de date er aan zit te komen, zullen we regelmatig contact met elkaar hebben. We komen hem dan voor een dekking ophalen en weer terugbrengen. Jullie missen jullie maatje dan hooguit een dagdeel.

Ik wil me aanmelden als gastgezin!