Australian Labradoodle nestjes

Wil je graag een schattige Australian Labradoodle pup in je leven verwelkomen? Dat kan! Als kleinschalige fokker hebben wij af en toe een Labradoodle nestje. Je kunt je bij ons aanmelden voor een pup. Wachtlijst vol? Niet getreurd: je kunt je dan inschrijven op de reservelijst. Wie weet worden er meer pups geboren.

Wachtlijst aanmelden Autstralian Labradoodle medium puppy ALAEU fokker
Labradoodle nestje

Aanmelden voor een Labradoodle puppy

Op deze pagina kun je zien wanneer wij Labradoodle nestjes verwachten. Je kunt je per nestje aanmelden voor een puppy of aangeven dat je op de reservelijst geplaatst wilt worden. We vertellen je hier hoe een aanmelding in zijn werk gaat.

Zodra je je hebt aangemeld, sturen wij je een inschrijfformulier met meer informatie. Daarna plannen we graag een kennismakingsgesprek in. We willen voor onze pups een gouden mandje vinden. Daarom willen we jullie graag beter leren kennen. We zijn ontzettend nieuwsgierig naar jullie gezins- en werksituatie en wat jullie de pup te bieden hebben.

Het is ook voor jullie van groot belang om een weloverwogen keuze te maken bij het kiezen van een fokker. Op onze website hebben we al zoveel mogelijk over onszelf verteld, maar in een persoonlijk kennismakingsgesprek kunnen we nog veel meer overbrengen. We kijken ernaar uit om jullie te ontmoeten! Na de kennismaking en nadat het inschrijfgeld is betaald, is de inschrijving definitief. Het is dan afwachten tot jullie vrolijke viervoeter geboren wordt.

Australian Labradoodle gastgezin

Vind je het leuk om een steentje bij te dragen aan de ontwikkeling van een gezond Australian Labradoodles ras? Meld je dan aan als gastgezin! We kijken ernaar uit om met jullie samen te werken.

TypischDoodles nestplanning

GatsbyxFamke

Famke en Gatsby

hebben een date gehad

Dekking: 20 maart 2024

Grootte: medium

Verwachte kleuren: (licht) abrikoos tot (donker) rood

Drachtecho: 17 april 2024

Verwacht nestje: rond 20 mei 2024

Ophaaldatum vanaf: half juli 2024

Geweldig nieuws!

De date tussen Famke en Gatsby was geslaagd. De drachtecho laat zien dat Famke pupjes in haar buik heeft.

De wachtlijst voor dit Labradoodle nestje is vol en het is ook niet meer mogelijk om je aan te melden voor de reservelijst.

Maar goed nieuws! Als er een geschikt teefje bij zit, hebben we nog ruimte voor een gastgezin in dit nestje. We kijken ernaar uit om samen te werken en liefdevolle gastgezinnen te vinden voor onze prachtige pups!

Spetter
Spetter

Spetter en ....

plannen een nestje

Maand verwachte loopsheid: juli – oktober 2024

Grootte: (kleine) medium

Verwachte kleuren: (licht) abrikoos tot (donker) rood

Verwacht nestje: najaar 2024

Spetter is in december 2023 loops geweest. We kijken ernaar uit om haar weer een nestje te laten krijgen in het najaar.

Onze zoektocht naar een geschikte match voor Spetter is begonnen en we hopen een lieve date voor haar te vinden. We zoeken naar een (kleine) medium reu met een prachtige abrikoos/rood/caramel fleece vacht en een fijn karakter.