Ophalen

Eindelijk is het zover! Waar je al een lange tijd naar hebt uitgekeken, gaat vandaag gebeuren. Het ophalen van je Australian Labradoodle pup bij TypischDoodles. Jullie zullen je ervan bewust zijn dat het voor jullie gezin een belangrijke dag is. Jullie gaan een langdurige relatie aan met een hondje waar je lief en leed mee zult delen. Maar wees je er ook van bewust dat het een hele belangrijke dag voor de pup is.

Ophalen in de ochtend

We willen graag dat jullie de pup in de ochtend op komen halen. Hiermee geef je hem ruim de tijd om gedurende de dag bij jullie thuis aan zijn nieuwe omgeving en aan jullie te wennen, voordat de nacht begint. Tenslotte zal dit de eerste nacht voor hem zijn, die doorgebracht wordt zonder zijn mama en zijn broertjes en zusjes.

Nestknuffel

Om jullie pup een gevoel van geborgenheid mee te geven, krijgt hij een nestknuffel van TypischDoodles mee. Hieraan zit de geur van zijn broertjes, zusjes en mama. Wij hebben ervaren dat de puppy’s waarde hechten aan deze herinnering en dat ze deze knuffel lange tijd overal mee naar toe slepen. Heel aandoenlijk. Verder krijgen jullie van ons ook een halsbandje en een riempje mee. En voer voor de eerste dagen.

Op schoot in de auto

Kom jullie pup niet alleen ophalen, zodat hij lekker op schoot vervoerd kan worden in de auto. Een warme verrassing in de vorm van een plasje kunnen we niet uitsluiten. Een theedoek op je schoot kan ervoor zorgen dat dit niet jouw benen bereikt. Neem ook wat hondensnoepjes mee die geschikt zijn voor puppy’s. Dat maakt de reis wat minder spannend en hij zal de reis dan koppelen aan iets lekkers. Altijd handig voor later. Als jullie een lange reis van meer dan twee uur voor de boeg hebben. Dan is het handig om een drinkbakje en een flesje water mee te nemen voor onderweg.

Contact houden

Het ophalen van de pup is voor ons natuurlijk een moment van afscheid. Maar we houden graag contact via whatsapp of via info@typischdoodles.nl. Daarop zijn wij te bereiken als jullie advies of hulp nodig hebben. We vinden het ook leuk om de ontwikkeling van jullie pups te volgen, dus foto’s en filmpjes hartstikke leuk. Via de groepsapp kunnen jullie ook met de baasjes van de nestgenoten in contact blijven. Het delen van informatie onderling is interessant, leuk en leerzaam.

Terug naar overzicht
Ophalen Australian Labradoodle pup op schoot in auto TypischDoodles