Spetter x Simba

Op 25 april 2023 zijn de zeven pups van Spetter x Simba geboren! Het zijn zes teefjes en 1 reutje, allemaal rode/apricotkleurige pups. Het was een mooie vlotte bevalling en ze zijn allemaal prachtig. Het gaat heel goed met de pupjes.

De bevalling

Spetter was de hele dag al wat onrustig en lag tegen de avond telkens te hijgen. We wisten dat het er die avond aan zat te komen. We maakten op maandagavond 24 april 2023 als eerste kennis met pupje rood, zij werd om  22:33 uur geboren. Vlot daarna om 22:46 uur kwam pupje roze op de wereld en zij koos ervoor om eerst met het kontje naar buiten te komen. Om 23:24 uur koos pupje geel voor de reis naar buiten, een half uurtje later gevolgd door pupje paars die op 25 april om 00:04 uur geboren werd, op de voet gevolgd door pupje lichtblauw, zij kwam om 00:18 uur ter wereld.

Op dat moment waren er 5 teefjes geboren. Het volgende pupje liet een uurtje op zich wachten, dit was pupje groen om 01:16 uur, het eerste en enige reutje in het nest. Tenslotte sloot pupje oranje de rij om 01:31 uur. Het hele feestje speelde zich dus in 3 uur tijd af en dat is een mooie vlotte bevalling.

Lees hier nog meer over Spetter’s eerste bevalling.

Alle pupjes hebben ondertussen een ‘forever home’.

Puppy's Spetter x Simba Australian Labradoodle puppy's ALAEU fokker

Spetter en haar pupjes

Vier dagen oud

Twee weken oud - de oogjes zijn net open

Vier weken oud

Zes weken oud

Acht weken oud

Terug naar puppy nieuws