Miley x Cooper

Op 11 juni 2022 zijn de zeven pups van mama Miley en papa Cooper geboren! Het zijn vier teefjes en 3 reutjes, allemaal rode/apricotkleurige pups. Het was een lange bevalling, maar ze zijn allemaal prachtig. Het gaat heel goed met de pupjes, ze groeien als kool en zullen uitgroeien tot mediums.

Mama Miley

Miley heeft een supergladde rode wavy fleecevacht . Ze is een aanhankelijke schoonheid, een leuke, vrolijke spring-in-het-veld en gek op kinderen. Miley is geboren op 4 februari 2020, zij is een medium teefje van 18 kilo en 46 cm.

Papa Cooper

Cooper heeft een rode wavy fleece vacht. Hij heeft een heel vriendelijk open karakter en vindt het heerlijk om met andere honden te spelen. Hij is geboren op 28 januari 2018. Cooper is een medium reu van 15 kilo en 48 cm.

Famke

Een van de teefjes uit het nest van Miley x Cooper van New Life Doodles uit Zeeland gaat onze TypischDoodles familie versterken en ze is begin augustus door een lief gastgezin uit Wanneperveen opgehaald. Ze werd thuis opgewacht door hun vier kinderen, drie katten, kippen en twee hondenvriendjes. Famke zal het vast heel erg naar haar zin krijgen en ze kan daar heerlijk opgroeien op hun woonboerderij.

Een week oud

Vier weken oud

Zes weken oud

Terug naar puppy nieuws