Spetter viert haar eerste verjaardag!

Spetter viert haar eerste verjaardag! Vandaag is het precies een jaar geleden dat Spetter, samen met haar broertjes en zusjes door moeder Bailey op de wereld werd gezet in Marknesse bij Flevodoodles.

Een moment om te vieren en dat hebben we gedaan met Nala, Beer en Jax bij Brasserie De Voorst. Om verschillende redenen konden Yinthe en Luca er niet bij zijn, maar ook hun verjaardag hebben we uiteraard gevierd.

Intense begroetingen

Het weer zat niet echt mee, waardoor een gezamenlijke wandeling door het mooie Voorsterbos er vandaag niet in zat. Geen probleem, want binnen was de lol er niet minder om. Vooral de eerste 15 minuten waren de begroetingen onder de broertjes en zusjes zeer intens. Daardoor waren de baasjes regelmatig bezig met het ontknopen van de hondenlijnen. Special guest van deze middag was René van Flevodoodles, die zich wat ons betreft stiefopa mag noemen van de jarigen.

Na een paar bakjes koffie, thee en limonade, namen de broertjes en zusjes weer afscheid van elkaar. Ze hebben hun verjaardagsfeestjes in huiselijke kring verder gevierd. Wat was het leuk om te zien hoe de hondjes zich hebben ontwikkeld tot vrolijke pubers.

Terug naar nieuwsoverzicht