Spetter haar eerste date

Ons jaarlijkse uitje met een heleboel (wintersport)vrienden staat weer voor de deur. De koffer op dak, de latten in de wax en de iPads vol gepompt met films en series voor onderweg. Klaar voor vertrek….. toch? Of gooit Spetter haar eerste date roet in het eten?

Blind date

Effe wachten, was het bericht van Agnes. Spetter lijkt een perfecte piek in haar progesterongehalte te hebben en dat houdt in dat ze vruchtbaar zou zijn. Dus op de dag van vertrek moesten we nog naar Rijssen voor een date met Simba. Geen woord hierover tegen Spetter, het moest een verrassing zijn.

Niets vermoedend stapt Spetter om kwart voor negen in Rijssen uit de auto en hoort meteen een blaffende hond op de achtergrond. En of ze dat interessant vond. Met de oren gespitst en de staart op stand “attent” liep ze mee naar het achterhuis van Ina van Salland Hills Australian Labradoodles, die ons gastvrij op stond te wachten met Simba aan haar zijde.

Playing hard to get

Na de handen geschud te hebben, waren we klaar voor de kennismaking met Simba, maar die nam de moeite niet om ons te leren kennen. Hij was met heeeeele andere dingen bezig. Simba begon Spetter direct in te palmen door aan haar oor te likken. Ze vond het super leuk en spannend en was ‘playing hard to get’. Maar Simba liet zich niet zomaar uit het veld slaan, een echter doorzetter.

Een geslaagde date??

Na twee heerlijke bakjes koffie van Ina, waren Spetter en Simba het eens geworden over de pasjes en het ritme en zijn we weer naar huis gereden. Daar stond de rest van de familie ons op te wachten om de reis naar Oostenrijk te beginnen. Doedel is mee geweest naar Oostenrijk en Spetter heeft een weekje op opa en oma gepast.

En nu afwachten of de date geslaagd is…..spannend hoor!

Terug naar nieuwsoverzicht
Spetter haar eerste date Australian Labradoodle ALAEU