Overgeven in de ochtend?

Overgeven in de ochtend, dat is vreemd? Spetter die ‘s ochtends vroeg aan het spugen is. Niets voor haar. Zou dat iets te maken hebben met de date met Simba? Zou die spannende blind date van laatst toch iets opgeleverd hebben? Daarnaast zijn haar tepels veranderd van speldenknoppen naar ventieldopjes…

De echo

Vier weken na de ontmoeting van Spetter en Simba hebben we een bezoekje gebracht aan René en Virginie van Flevodoodles en daar haar baarmoeder gescand op inhoud. De conclusie was dat Spetter drachtig is van een aantal puppy’s! Wat we zagen waren vruchtzakjes met vocht die zwart kleurden op het scherm. Het waren dus toch echt zwangerschapsverschijnselen.

Groeiend buikje

Ondertussen is Spetter gelukkig niet meer aan het overgeven. Haar buikje groeit gestaag. Spannend. Is alles gezond en hoeveel puppy’s zou ze krijgen? Over 2 weken gaan we een röntgenfoto maken bij de dierenarts, dan weten we hoeveel kleintjes Spetter op de wereld zal zetten. 

En dan…. hoe zal de bevalling gaan verlopen? De tijd zal het leren.

Hoe gaat het verder?

Wil je weten hoe het verder gaat? Volg ons dan op Facebook of Instagram. Ook zijn we voor een teefje uit dit nestje van Spetter nog op zoek naar een lief gastgezin. Dus woon je op niet meer dan een half uurtje rijden vanaf Kraggenburg, neem dan contact met ons op. Lees hier meer over de gastgezinnen van TypischDoodles.

Terug naar nieuwsoverzicht
Overgeven in in de ochtend Spetter drachtig zwanger Australian Labradoodle ALAEU