Nestmeeting Spetter in het Voorsterbos

De speelweide in het Voorsterbos was op zaterdag 23 april het toneel voor de nestmeeting van Spetter. Om drie uur in de middag vulde het veld zich met zes Australian Labradoodles die zich allemaal zeer uitgelaten gedroegen, onder het toeziend oog van oma Winnie. Een bescheiden evenement, op initiatief van het vrouwtje van Nala (zusje van Spetter), dat als doel had om baasjes met elkaar kennis te laten maken en voor de jonge pups de kans om even bij te blaffen.

Opvallend was het vergelijkbare gedrag dat alle honden vertoonden. Vrij, blij, sociaal, uitgelaten en energierijk en niet één uitgezonderd. Het verschil zat hem erin dat de broers iets groter en zwaarder waren dan de zusjes.

Wandeling

Toen de kop eraf was, besloot de groep om een kleine wandeling te maken door het bos met als tussenstop het terras van brasserie de Voorst bij de speeltuin. Daar nuttigden de baasjes een glaasje drinken en de jonge pups een bak heerlijk vers water, waarna een deel van de pups uitgeteld op de grond een uiltje gingen knappen.

Om 5 uur in de middag namen we afscheid van elkaar, maar niet zonder een datum te prikken voor de eerstvolgende nestmeeting, namelijk 1 oktober 2022. De eerste verjaardag van de broers Beer, Jax en Luca  en zusjes Nala, Yinthe en Spetter wordt samen gevierd met misschien wel weer prachtig weer en heerlijk bier.

Wij zijn zo benieuwd hoe de honden zich na één jaar hebben ontwikkeld!

Terug naar nieuwsoverzicht
TypischDoodles gastgezinnen Kraggenburg Noordoostpolder