Famke dates Gatsby

Onze Famke, een vrolijke Australian Labradoodle met een golvende fleece vacht, stond te trappelen van opwinding. Vandaag was de dag dat ze eindelijk Gatsby, de knappe reu uit Vught, zou ontmoeten. Maar dat betekende wel dat ze een flinke reis moest maken vanuit het dorpje Wanneperveen helemaal naar de provincie Noord-Brabant.

In de auto, met haar neus tegen het raam gedrukt, tuurde Famke naar buiten terwijl de kilometers onder haar poten voorbij schoten.

Lange reis

Toen ze na een lange reis eindelijk in Vught aankwam, werd Famke begroet door Gatsby met een vrolijke kwispel van zijn elegante staart en er was meteen een vonk voelbaar.

Samen renden ze door de tuin, ravottend als twee jonge pups. Famke, met een twinkel in haar ogen en een ondeugende grijns op haar snuit, besloot dat ze Gatsby wel een beetje kon plagen. Ze was vastbesloten om hem te laten zien dat ze niet zomaar voor de eerste de beste viel.

Leuk spelletje

Gatsby, altijd in voor een spelletje, liet zich niet zomaar uit het veld slaan. Hij zette de achtervolging in met een speelse blik in zijn ogen, zijn staart heen en weer zwiepend. Hij probeerde Famke te vangen, maar ze was hem steeds net een stapje voor.

Famke kon een glimlach niet onderdrukken toen ze zag dat Gatsby haar spelletje doorhad. Ze rende achter hem aan en sprong voor hem, haar staart hoog in de lucht en Gatsby kon natuurlijk niet anders dan toegeven aan haar charmes.

Weer huiswaarts

Terwijl Famke zich klaarmaakte voor de lange rit terug naar Wanneperveen, keek ze nog een laatste keer achterom naar Gatsby. Zou deze ontmoeting resulteren in een nestje schattige pupjes? Zou de liefde tussen Famke en Gatsby zijn vruchten afwerpen?

Terug naar nieuwsoverzicht
Gatsby