Er formeert zich een kopgroep…

Vandaag op tweede paasdag begon de dag droog, toen het peloton zich ging klaarmaken voor haar barre toch door het Voorsterbos. Daar waar het kan spoken, daar waar menig heroïsch steekspel op de kaart is gezet. Er formeert zich een kopgroep met Doedel en Spetter.

Doedel aan kop

Geen verrassing dat Doedel aan de kop zou gaan sleuren, om zo het peloton uit elkaar te lopen. Klaas en Agnes konden nog lang in de luwte van Doedel en Spetter meekomen. Maar op de kasseien bij het speeltuintje van De Voorst moesten ze hun meerdere erkennen in de twee Australian Labradoodles.

Doedel aan kop

Zoals verwacht begon een lichte motregen zich te bemoeien met de tweestrijd en de vachten begonnen zich gulzig te vullen met het vallende regenwater. Dit bleek in het voordeel van Doedel, omdat Spetter ook al het gewicht van haar aankomende puppy’s moest meeslepen. In de waaier kon Spetter nog lang meedoen in de strijd, maar de kop overnemen zat er niet meer in.

De laatste loodjes

Onder het toeziend oog van HCR Van Saaze kwam Doedel uiteindelijk als winnaar over de streep met in het zog de taaie Spetter. Gefeliciteerd Doedel en Spetter succes gewenst met de laatste loodjes…..

Terug naar nieuwsoverzicht
Er formeert zich een kopgroep met Doedel en Spetter Australian Labradoodles ALAEU fokker