De zwangere Spetter beschermt haar boezem

Na een taaie strijd met de gemeente Noordoostpolder heeft de zwangere Spetter uiteindelijk haar zin gekregen. Een drinkplek in het Voorsterbos waar je zonder natte boezem een frisje kan pakken. Want zwangere Spetter beschermt haar boezem….

Golven van het water

Als zwangere jonge dame zit je niet te wachten op water dat tegen jouw boezem aan spat tijdens het nuttigen van een versnapering in de Leemvaart. Dit is het verhaal van een Australian Labradoodle, woonachtig in het polderdorpje Kraggenburg. De laatste tijd is haar boezem gegroeid dankzij een blijde zwangerschap, na een date met een andere knappe Australian Labradoodle. Nu haar hartenwens is uitgekomen, komt ze erachter dat er ook een keerzijde is aan deze zwangerschap. Haar vaste drinkplaats achterin het Voorsterbos moet haar een gevoel van blijdschap geven. Maar de golven van het water bederven de pret.

Verbodsbord

Ze heeft de gemeente aangeschreven over deze ongewenste intimiteit van de natuur en kreeg een luisterend oor en een daadkrachtige ambtenaar toegewezen. Dat dit anno 2023 nog kan, na de schandalen van Trump en Ali B. We gaan hier wat aan doen! Zoals je kunt zien op de foto, is het verbodsbord op het maken van golfjes geplaatst en de brunette uit Kraggenburg kan weer heerlijk genieten van haar verfrissing.

Kritieken en acties

Echter…de eendengemeenschap heeft stevige kritieken geuit, nu op het roekeloos zwemmen aan het einde van de Leemvaart een stevige boete staat. Daar heb je Nederland weer met zijn regelgeving, was de reactie van een aantal eenden. Eerst de PFAS, gevolgd door de stikstof ellende en nu de golfjes in de Leemvaart. De Meerkoeten gaan nog een stapje verder en hebben acties aangekondigd, wel of niet gesteund door de Bond van Watervogels. Het pontje aan het einde van de Leemvaart zou een doelwit kunnen zijn, maar dit is tot nu toe enkel op roddels gebaseerd.

Spetter is tevreden

Spetter haalt haar zwangere schouders nonchalant op na het horen van deze opstandige verhalen. Ze zegt tevreden te zijn met het resultaat. Zij is blij haar forse boezem in de toekomst droog te kunnen houden bij het drinken van wat kanaalwater. Spetter kan nog een paar dagen genieten van haar zwangerschap. Bij belangstelling voor een van haar puppy’s kun je contact met haar opnemen. Ze is ook nog op zoek naar een gastgezin voor een van haar dochters.

Terug naar nieuwsoverzicht
De zwangere Spetter beschermt haar boezem Australian Labradoodle ALAEU fokker
Spetter is tevreden aan het poseren bij het verbodsbord voor golfjes.